Wellness is taking time to relax your body and mind

Kom helemaal tot rust in onze Wellness. Tussen de bollenvelden heerlijk ontspannen in de verschillende faciliteiten. Exclusief want je  hebt de wellness voor jezelf! Even helemaal niets hoeven behalve relaxen en genieten. Badkleding is niet verplicht.  We hanteren de volgende  tijdsvakken van 3uur:

 

- van 10.00 tot 13.00 (na uitcheck) of 20.15 tot 23.00 voor de gasten van de Boskamer 

- van 13.30 tot 16.30 voor de gasten van de Strandkamer (dag van aankomst)

- van 17.00 tot 20.00 voor de gasten van de Tulpsuite  (dag van aankomst)

 

Bij verblijf van meerdere dagen mag je iedere dag gebruik maken van de Wellness. Het gebruik van de wellness is op eigen risico.  

Barrelsauna

Heerlijk wegdromen bij de openhaard in deze sauna. Hier kom je even helemaal tot rust, daarnaast is het erg gezond voor je. Omdat je lichaamstemperatuur in de sauna stijgt, ga je zweten. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Een bezoek aan de sauna stimuleert de aanmaak van serotonine. Dit gelukshormoon zorgt dat jij je ontspannen en blij voelt. Weg met die stress en volop genieten dus.

Oosters kruidenbad

Heerlijk ontspannen in het Oosters kruidenbad. Het warme water en heerlijke geur zorgt ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen. Het helpt je om stress los te laten en je immuunsysteem sterker te maken. De hartslag en de bloedsomloop gaan omhoog. Hierdoor circuleert het bloed beter en krijgen de spieren meer zuurstof en voedingsstoffen toegediend.

 

Hier kan je ook lekker bijkletsen en ontspannen na de sauna. Met een boek, tijdschrift of gewoon even helemaal niets. Ook kan je hier genieten van een hapje en een drankje, bijvoorbeeld onze heerlijke huisgemaakte smoothie.Verkwikkende douche

Misschien zie je hier tegen op maar het is heel belangrijk om goed af te koelen na de sauna. Het draagt bij aan een goede ontspanning van het lichaam. Vergeet vooral het hoofd niet, anders kan je hoofdpijn krijgen door de overmatige warmte. Geniet van een heerlijke Organic scrub. Ga daarna nog even relaxen op de ligbedjes en adem diep in en uit zodat je de warme lucht in je longen snel kwijt raakt.

Infrarood

De intense dieptewerking van de stralers stimuleert onder andere de stofwisseling en zorgt voor een intensieve doorbloeding van huid, spieren en organen. Afvalstoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd. De Infrarood straling verlicht ook spier- en gewrichtspijnen. Je krijgt op natuurlijke wijze meer weerstand.