Maak kennis met onze fiat 500 Oltimer!

Bambini Pergamo is de nieuwe aanwinst voor onze gasten

Toeren door de Bollenstreek in onze Bambini is ultiem ontspannen en optimaal genieten! Heerlijk het dakje open en de wind door je haren. Wij hebben de leukste routes langs de bloemenvelden, strand en duinen. Bezoek de vele leuke dorpjes in deze mooie streek. Onderweg genoeg culinaire tips, maar je kan ook genieten van onze goed gevulde picknickmand.

 

Tarieven

Geniet van de prachtige Bollenstreek in een ‘rugzakje’.  Bambini wordt verhuurd per 4 uur. We hebben 2  tijdvakken beschikbaar,  van  9.00 – 13.00 of van 13.30 - 17.30. Vier uur nostalgisch genieten kost €95.

Dit is inclusief brandstof en all-risk verzekering.

 

Voordat je vertrekt  geven we uitleg over het rijden in een Fiat 500 zodat je met een veilig gevoel de weg op gaat. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen als jullie onderweg zijn.

 

Een dagje rijden in onze fiat 500 is een onvergetelijke ervaring! Arrivederci! 

 

 

Fiat500 verhuur
Toeren door de Bollenstreek in een Fiat500 Oldtimer

Geschiedenis Fiat 500

 

Kijk ‘m nou. Wat een droppie. Als de Fiat 500 een huisdier was geweest, had de halve wereldbevolking elke ochtend liefdevol z’n bakje vol met motorolie gegooid en hem een aai over de bol gegeven.

 

Op 4 juli 1957 werden de eerste exemplaren van de Fiat 500 Nuova in Turijn aan het publiek getoond. Een stoet autootjes, elke Fiat 500 met een schoonheidskoningin aan boord, reed de fabriek uit. Tegelijkertijd reed in Rome een vergelijkbare stoet naar het Sint-Pieterplein.

 

De fiat 500 werd met veel bombarie geïntroduceerd door fiat en is een van de kleinste auto’s die in massa is geproduceerd. Maar in tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten, wilde in het begin niemand hem hebben. Later is dit veranderd en zijn er bijna 3,5 miljoen exemplaren van gemaakt.

 

De 500 Nuova werd tot 1975 geproduceerd. Exact 50 jaar na de lancering van de Fiat 500 Nuova kwam een retroversie van de Fiat 500 uit.