Reserveer nu één van onze prachtige kamers

Maak kennis met onze kamers

De Tulpsuite

Hier bloeien de tulpen het hele jaar door in al hun pracht. Adem in en je ruikt de schitterende bollenvelden in het voorjaar. Wordt wakker en geniet van bloemen. Welkom in de Tulpsuite.

 

Deze riante suite van 43m2 met frans balkon is van alle gemakken voorzien. De grote badkamer heeft een vrijstaand bad, een ruime inloopdouche, grote wastafel en toilet. Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180 x 200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en een 1- of 2-persoonsdekbed.

 

Geniet van een kopje koffie of thee, je eigen drankjes kan je koud zetten in het koelkastje. (Eigen drankjes en eten alléén op de kamer). De flatscreen tv is 180 graden draaibaar, zo kan je vanuit bed of de zithoek naar een film of je favoriete serie kijken.

 

Voor de zakelijke gast hebben wij een bureau om aan te werken en uiteraard voor alle gasten snelle wifi.

 

Deze suite is inclusief gebruik van de wellness tussen 17.00 en 20.00. Badjas, hamamdoek en badslippers liggen klaar.

 

De prijs voor de Tulpsuite is  (vanaf) €165 per nacht inclusief ontbijt. 

 

Meer zien?!

 


De Strandkamer

Je kan de zilte zeelucht bijna ruiken en hoort het ruisen van de zee. Het zand tussen je tenen, de zee spoelt over je voeten. Droom weg over zon, zee en strand. Welkom in de Strandkamer.

 

Ruime kamer van 28m2 met in het voorjaar prachtig uitzicht over de bollenvelden. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, grote wastafel en toilet. Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180x200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en  1- of 2- persoonsdekbed.

 

Geniet van een kopje koffie of thee, je eigen drankjes kan je koud zetten in het koelkastje. (Eigen drankjes en eten alléén op de kamer). De flatscreen tv is 180 graden draaibaar, zo kan je vanuit bed of de zithoek naar een goede film of je favoriete serie kijken.

 

Voor de zakelijke gast hebben wij een bureau om aan te werken en uiteraard voor alle gasten snelle wifi.

 

Deze kamer is inclusief gebruik van de wellness tussen 13.30 en 16.30. Badjas, hamamdoek en badslippers liggen klaar.

 

De prijs voor de strandkamer is (vanaf) €150 per nacht inclusief ontbijt.

 

Meer zien?!


De Boskamer

Waan je in een prachtig groen bos. Geniet van de rust om je heen. De fluitende vogels, ritselende bladeren en de geur van hout. Welkom in de boskamer.

 

Ruime kamer van 27m2 met eigen patio om heerlijk buiten te zitten. Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180 x 200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en een 1- of 2-persoonsdekbed.

 

Geniet van een kopje koffie of thee, je eigen drankjes kan je koud zetten in het koelkastje. (Eigen drankjes en eten alléén op de kamer). De flatscreen tv is 180 graden draaibaar, zo kan je vanuit bed of de zithoek naar een goede film of je favoriete serie kijken.

 

Voor de zakelijke gast hebben wij een bureau om aan te werken en uiteraard voor alle gasten snelle wifi.

 

Deze kamer is inclusief gebruik van de wellness tussen 10.00 en 13.00.(dag van vertrek) of in de avond van 20.15 -23.00. Badjas, hamamdoek en badslippers liggen klaar.

 

De prijs voor de boskamer is (vanaf) €165 per nacht inclusief ontbijt.

 

Meer zien?!