Lees hier de ervaringen van onze gasten.

Commentaren: 5
 • #5

  Alinde Hindriks (zondag, 08 september 2019 15:02)

  Wij verbleven hier voor een nachtje. Hebben ontzettend genoten. De lokatie is prachtig modern en smaakvol opgeknapt. Maryse en Michiel doen er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
  Het diner op lokatie is een absolute aanrader.
  Al met al een heerlijke ervaring die wij iedereen kunnen aanraden!

 • #4

  Robert en Ciska (woensdag, 04 september 2019 09:35)

  Zaterdag 31 augustus kwamen wij na een fantastische bruiloft aan bij deze prachtige B&B. Bij aankomst hadden Michiel en Marijse de tuin versierd met kaarsen en bloemetjes, ontzettend mooi ontvangst. Daarna wachtte de volgende verrassing op ons, want ook onze kamer was helemaal versierd inclusief een fles bubbels.

  Je kunt duidelijk zien dat Michiel en Marijse met veel liefde hun B&B opgebouwd hebben. Aan ieder detail is gedacht. Ze stralen energie uit en hebben ontzettend hun best gedaan om ons verblijf een mooie ervaring te maken.

  De wellness is prachtig, we hadden het geluk dat we nog even in het zonnetje in de jacuzzi hebben kunnen zitten, voordat het zonnetje achter de wolken verdween. Heerlijk om te kunnen genieten van een 'eigen' wellness'!

  Michiel en Marijse: jullie hebben samen een prachtige B&B neergezet waar je trots op mag zijn! Absoluut een aanrader om naartoe te gaan. Mede dankzij jullie kijken we terug op een fantastische en liefdevolle bruiloft!

 • #3

  Henk&Brenda (woensdag, 31 juli 2019 14:13)

  29 t/m 31 Juli
  Mede door het heerlijke weer heerlijke dagen gehad!!
  De boskamer>Een ruime kamer ...moderne inrichting.
  Fijne badkamer en super + punt de patio!
  Ontbijt perfect!
  Wellness heerlijk!
  Michiel en Marijse doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
  Denken met je mee waar je lekker kan eten....fietsroutes bedenken en uitprinten.
  Kortom>een aanrader !

 • #2

  Marti - Bollenstreek Reisgids (maandag, 04 maart 2019 10:36)

  Afgelopen weekend een 'sneak preview' gehad. Wat een aanwinst voor de Bollenstreek, deze prachtige B&B. Ik overweeg bijna op vakantie te gaan in eigen dorp!! Schitterende kamers, een mooie ligging tussen de bollenvelden en met veel oog voor detail ingericht! Heel veel succes!!

 • #1

  Janine Gottenbos (vrijdag, 01 maart 2019 12:24)

  Hallo Michiel en Maryse, wij wonen in Voorhout en hebben 10 jaar een B&B in de Franse Dordogne gehad. Wat een goed idee om hier en B &B te beginnen! De Wellness zal in deze tijd een enorme plus zijn. Wij wensen jullie veel succes, groetjes Teun en Janine Gottenbos